За всеки повод

кутия за жената "ВРеме за мен"

Инстински мнения на истински хора ❤️

отзиви

Нека бъде

ВЕЧНО ЛЯТО

През 2021г. открих страстта си да подготвям нещо с ръцете си, докато правех Кутиите за жената.

Обикнах детайлите. Във всяка пратка има изненада, персонализирано послание и много лично отношение и любов. Защото детайлите са онези малки радости в живота, които ни усмихват, които ни карат да се чувстваме специални, които ни свързат и привързват един към друг.

Женската душа има нужда да създава, защото това е нейната природа. Но тя трябва да се научи и да получава.

Нека всичко, което получиш от Charly, ти напомни, че ти си създадена, за да получаваш любов и я заслужаваш! И не, не трябва да правиш нищо в замяна.

любимата ми книга

по време на пандемия

През 2020г. се появи “Морето, в което летя”. Появи се в разгара на пандемия, която към този момент  (2021г.) още не е приключила. 

За красотата, която разкъсва страха и всички любови, които е събрало морето. 

сбъднатата ми мечта

TED TALK

Издадох още 6 книги след нея. Сбъднах една мечта, участвайки в TEDxVarna. 

Там за пръв път разказах на всички за минимализма и как е променил живота ми. А след това написах и книгата "Кой те излъга какво е щастие".

продължението

най-хубавото

Една година по-късно сбъднах мечта - издадох първата си стихосбирка "Този път, за да ме чуеш", която спечели конкурс за любима поетична книга на българските читатели за 2016г.

Най-хубавото признание обаче са хилядите читатели - с тях заедно чувстваме, горим мостове към миналото и се пренасяваме в света, в който няма болка - света на любовта.

как започна всичко

началото

Казвам се Ралица и съм самоиздаден автор.  Родена на 20 ноември 1986г. в град Варна.

Морето е първата ми любов, на която разказвах за всички останали.

А писането ми е приятел почти цял живот, но чак през 2014.г. се осмелих да публикувам стиховете си в страницата Charly Wilde. Година по-късно реших да издам книга и така се появи стихосбирката „Този път, за да ме чуеш“.  Издадох я сама, от издателството, което бях харесала, ми отказаха.  Преиздаде се 9 пъти.  Стана любима стихосбирка на българските читатели за 2016г., в която излезе и бестселър в най-големите книжарници.

БЛОГ ПОСТОВЕ

Ще избягам ли?

Ще избягам ли?

Може би не. Всеки нов човек около мен, всяко ново преживяване, всеки нов ден е стъпка напред, но всеки спомен ме дърпа назад. Към онова и онези, з...

Прочети повече